Ελληνικα
English
ΕΣΠΑ

Όροι παραγγελιών B2B

Παραγγελίες - Ακυρώσεις

Οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται από τον πελάτη στον υπεύθυνο για την διεκπεραίωσή τους. Οι πελάτες θα ενημερώνονται και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Οι παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν μέχρι την στιγμή που τα προϊόντα βρίσκονται στον χώρο της εταιρίας. Ακύρωση παραγγελίας μετά από την έναρξη αποστολής των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει παραγγελία πελάτη εφ’ όσον αυτή δεν εγκριθεί από το τμήμα χρηματοπιστωτικού ελέγχου.

Παράδοση προϊόντων

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μεταφορικό μέσο που επιθυμεί ο πελάτης μόνο εάν αυτό προϋποθέτει την άμεση και σίγουρη παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων. Το κόστος μεταφοράς σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη. Στις περιπτώσεις παράδοσης των προϊόντων με αντικαταβολή αυτή γίνεται μόνο με εταιρία COURIER. Το κόστος μεταφοράς το οποίο θα καταλογίζεται στον πελάτη σε αυτή την περίπτωση, θα είναι ανάλογο με το ύψος της παραγγελίας. Το κόστος αυτό θα επιβαρύνει το τιμολόγιο αγοράς και ο πελάτης δεν πληρώνει τίποτα στην εταιρεία COURIER για την μεταφορά πέρα από την αξία του τιμολογίου. Σε περιπτώσεις που ο πελάτης θεωρεί ότι η παραγγελία του δεν εκτελέστηκε σωστά πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον υπεύθυνο της εταιρείας μας. Εάν η ενημέρωση δεν γίνει έγκαιρα η παραγγελία θεωρείται ότι παραδόθηκε σωστά.

Η εταιρία μας αποστέλλει δωρεάν, εντός Αττικής, τις παραγγελίες από 150€ και πάνω.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο:

i) Μετά από γραπτή αποδοχή από μέρους μας.
Ii) Όταν αφορούν προϊόντα τα οποία είναι αχρησιμοποίητα.
iii) Όταν επιστραφούν σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερών (περιπτώσεις DOA εντός 7 ημερών) από την ημερομηνία αποστολής τους. Το κόστος μεταφοράς των επιστρεφόμενων επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
iv) Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία μας στην ίδια κατάσταση που παραλαμβάνονται από τον πελάτη, χωρίς αλλοιώσεις της συσκευασίας ή του προϊόντος. Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη παραλαβής, πίστωσης ή αντικατάστασης.

Όροι αποπληρωμής

Οι χρόνοι αποπληρωμής είναι συμφωνημένοι με κάθε πελάτη από την ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών. Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου αυτού η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να επιβαρύνει με τον νόμιμο τόκο τον πελάτη.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο