Search widget
Search
Generic filters
Ελληνικα
English
ΕΣΠΑ
Έκθεση Elec.Tec 2020

Έκθεση Elec.Tec 2020

Η ELS εντυπωσίασε στην 3η διεθνή έκθεση Elec.tec 2020!

Με σκοπό να ανακαλύψουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην χώρα μας στον κλάδο της ασφάλειας, επαγγελματίες του χώρου των συστημάτων ασφαλείας, των αυτοματισμών και των ηλεκτρολόγων απ’ όλη την Ελλάδα τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας στην έκθεση Elec.tec 2020 που πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Φεβρουαρίου στο M.E.C. Παιανίας.

Οι επισκέπτες με την συνεχή παρουσία τους κρατούσαν «ζωντανό» το περίπτερό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το ασταμάτητο ενδιαφέρον για το ασύρματο σύστημα Ajax, τους αυτοματισμούς Βlebox, τα συστήματα CCTV της Dahua και τα περιφερειακά των συστημάτων συναγερμού έδειξε ότι ο τομέας των συστημάτων ασφαλείας προσελκύει πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.

Συναγερμοί AjaxΤην παράσταση για άλλη μια φορά έκλεψε το ασύρματο σύστημα ασφαλείας Ajax το οποίο ανήκει στη νέα γενιά ασύρματων συστημάτων με πιστοποίηση Grade 2. Στο περίπτερο της ELS υπήρχε χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα προϊόντα της εταιρίας. Έτσι, κάθε συνεργάτης μπορούσε όχι μόνο να δει από κοντά όλο το εύρος των περιφερειακών αλλά και να διαπιστώσει το μοναδικό design που τα κάνει να ξεχωρίζουν, είτε σε λευκό είτε σε μαύρο χρώμα. Τέλος, με τη χρήση των tablets που υπήρχαν, οι συνεργάτες μας είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να εξερευνήσουν την καταπληκτική εφαρμογή του Ajax.

Λύσεις αυτοματισμού bleboxΤα συστήματα αυτοματισμού Blebox ήταν ακόμα μία σειρά προϊόντων που κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι αυτόνομες ασύρματες συσκευές λύνουν τα χέρια του τεχνικού που θέλει να προσφέρει οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις αυτοματισμού. Τώρα πλέον με μία κίνηση στο smartphone του, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει την γκαραζόπορτα, να ενεργοποιήσει συστήματα ψύξης – θέρμανσης και να ανεβοκατεβάσει τα ηλεκτρικά ρολά κ.ά. Για τους επιχειρηματίες του χώρου εστίασης και των ξενοδοχείων υπάρχουν επίσης λύσεις για το χειρισμό RGB ταινιών LED, ώστε μέσω της πολύ εύχρηστης εφαρμογής να μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές συνθήκες φωτισμού στον επαγγελματικό τους χώρο και όχι μόνο!

Συναγερμοί IDSΑπό την οικογένεια της ELS δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα συστήματα της IDS, τα οποία ακολουθούν και αυτά τις τάσεις της αγοράς. Η IDS στα βασικά της χαρακτηριστικά που είναι η αξιοπιστία και η απλότητα στη χρήση, έχει πλέον προσθέσει και την δυνατότητα χειρισμού μέσω smartphones. Με τη χρήση της απλούστατης εφαρμογής HYYP ο πελάτης μπορεί να οπλίσει/αφοπλίσει τον συναγερμό του, να επιβλέψει την κατάσταση του συστήματος, να ενημερωθεί άμεσα μέσω push notifications για οποιαδήποτε παραβίαση και βέβαια να ελέγξει με ευκολία τις προγραμματιζόμενες εξόδους του πίνακα IDS.

Συστήματα DahuaΔιαθέτοντας πληθώρα προϊόντων Dahua, παρουσιάσαμε στους επισκέπτες μας ολοκληρωμένες λύσεις CCTV, θυροτηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης για τους πελάτες τους από την κορυφαία αυτή εταιρία.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το περίπτερό μας και οι νέες μας συνεργασίες με τις έξυπνες κάμερες Mobotix και τα ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης MaxFire.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες για την προσέλευσή τους.

Όσοι δεν κατάφεραν να μας επισκεφθούν στην έκθεση, υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης όλων των προϊόντων στο νέο μεγάλο εκθεσιακό χώρο, στα νέα μας γραφεία (Λεωφ. Βουλιαγμένης 262, Άγιος Δημήτριος)

Νέα

Ajax PRO Desktop 3.2

Ajax PRO Desktop 3.2: απρόσκοπτη συνεργασία εταιρειών εγκατάστασης, service & παρακολούθησης Γνωρίστε το Ajax PRO Desktop 3.2 με υποστήριξη εταιρικών …

Περισσότερα
DSC_0552a
Εκθέσεις

Έκθεση Indelex – SecurExpo 2022

Έκθεση Indelex – SecurExpo 2022 Άλλη μια έκθεση επαγγελματιών SecurExpo ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το 2022! Η επιβλητική παρουσία …

Περισσότερα
globalsim-banner
Νέα

Global Sim 4G

Global Sim 4G με 100mb/μήνα Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Electrosystems φέρνει Global Sim 4G με 100mb/μήνα, δοκιμασμένη για …

Περισσότερα
ajax cover
Νέα

Νέες λειτουργίες και νέα προϊόντα από την Ajax

Νέες λειτουργίες και νέα προϊόντα από την Ajax Δείτε με μια ματιά τι παρουσιάστηκε στο τρίτο Ajax Special Event . …

Περισσότερα
Έκθεση Elec.Tec 2020
Εκθέσεις

Έκθεση Elec.Tec 2020

Η ELS εντυπωσίασε στην 3η διεθνή έκθεση Elec.tec 2020! Με σκοπό να ανακαλύψουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην χώρα μας …

Περισσότερα
Έκθεση Indelex 2019
Εκθέσεις

Έκθεση Indelex 2019

Η Electrosystems έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με το εντυπωσιακό περίπτερό της στην έκθεση Indelex 2019 που πραγματοποιήθηκε …

Περισσότερα
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο