Ελληνικα
English
ΕΣΠΑ

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.electrosystems.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / πελάτες της σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας. Η ιστοσελίδα www.electrosystems.gr δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Οροι χρήσης ιστότοπου

Η ιστοσελίδα www.electrosystems.gr και το περιεχόμενο της (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, συνδέσμων, newsletter κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Electrosystems Ε.Π.Ε. και προστατεύονται από τους νομούς περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η διανομή, τροποποίηση, εκπομπή, διάχυση, αποστολή, αντιγραφή ολική ή μερική ή χρήση του περιεχομένου από τρίτο για σκοπούς εμπορικούς όπως ορίζεται και ειδικότερα κατωτέρω. Επίσης, όλες οι επωνυμίες, τα λογότυπα και τα σήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ιστοσελίδα προστατεύονται από τους νόμους πνευματικής ή/ και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Με σκοπό την βελτίωση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται από αυτή, η εταιρεία Electrosystems E.Π.Ε. διατηρεί το δικαίωμα σε κάθε περίπτωση αλλαγών στην ιστοσελίδα www.electrosystems.gr και αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πάντα μέσα στα πλαίσια του υπάρχοντος ελληνικού κι ευρωπαϊκού νομικού πλαισίου για τα ζητήματα αυτά.
Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερόμενων όρων, οι οποίοι και διέπουν και ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της. Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.electrosystems.gr παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.electrosystems.gr

Η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε., επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας αναφορικά με τα στοιχεία που συναποτελούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.electrosystems.gr

Αφενός εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.electrosystems.gr  συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, λογισμικού, εφαρμογών, γλωσσών προγραμματισμού των παρεχομένων υπηρεσιών, σχεδιασμού ιστοσελίδας, παρουσίασης του περιεχομένου της ιστοσελίδας και γενικά όλων των αρχείων αυτής της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Electrosystems Ε.Π.Ε. και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων πνευματικής ιδιοκτησίας. Επομένως ουδέν εκ των προστατευμένων στοιχείων δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο μεταβίβασης (επαχθούς ή χαριστικής αιτίας), αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για εμπορικούς ή μη σκοπούς ή με σκοπό το προσωπικό (χρηματικό ή μη όφελος) κέρδος. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για μη εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το www.electrosystems.gr χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Για τους παραπάνω λόγους η Electrosystems Ε.Π.Ε. δύναται να απαγορέψει την πρόσβαση στις πληροφορίες που παρουσιάζει σε οποιονδήποτε ο οποίος δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω. Επίσης, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας με σκοπό την παραπλάνηση του κοινού σχετικά με την προέλευση και τον δικαιούχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.
Η παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των διακριτικών ή αναγνωριστικών γνωρισμάτων αυτού του διαδικτυακού τόπου από κάθε τρίτο με σκοπό την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ως προς την προέλευση του περιεχομένου των υπηρεσιών αυτής της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά.
Η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε. θα προστατεύσει σθεναρά τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας που της ανήκουν στον πληρέστερο βαθμό που προβλέπει ο νόμος.

Η ιστοσελίδα www.electrosystems.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους ή/και κανόνες ή/και τις προϋποθέσεις, που γίνονται μέσω αυτής χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην παρούσα ιστοσελίδα. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας www.electrosystems.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών.

Οροι παραγγελιών

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 • Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  ΕΘΝΙΚΗ – GR4001105210000052120095360
  EUROBANK – GR3102602450000620200390767
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR9801720190005019071090206
  ALPHA – GR6701401220122002002023313
 • Δικαιούχος : ELECTROSYSTEMS ΕΠΕ
 • Παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο η το ΑΦΜσας

2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή σας από το φυσικό μας κατάστημα στη Λεωφ.Βουλιαγμένης 262, Αγ.Δημήτριος ΤΚ 17343

3.  Αντικαταβολή (μετρητά)

Η πληρωμή με αντικαταβολή μετρητών (σε τιμολόγια έως 500€ καθαρής αξίας) μπορεί να γίνει μόνο σε πελάτες του νομού Αττικής όταν η παράδοση γίνεται από τον διανομέα της ELECTROSYSTEMS.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις (Ν. 4446/2016) παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με ηλεκτρονικά μέσα (τραπεζικό έμβασμα η πιστωτική/χρεωστική κάρτα)

 • Παραλαβή από το κατάστημα.

Παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 262 στον Άγιο Δημήτριο, ΤΚ. 17343 καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ωράριο από τις 08:30 – 18:00.

 • Αποστολή με δικό μας όχημα για παραγγελίες εντός Αττικής.

Για παραγγελίες άνω των 150€ εντός Αττικής η παράδοση μπορεί να γίνει την επόμενη εργάσιμη από διανομέα της ELECTROSYSTEMS χωρίς επιβάρυνση. Για παραγγελίες έως 500€ με αποστολή από τον διανομέα μας η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή μετρητών.

 • Παράδοση σε μεταφορική εταιρία.

Οι παραγγελίες εκτός Αττικής παραδίδονται από εμάς (χωρίς επιβάρυνση) στο πρακτορείο (εντός του λεκανοπεδίου) που υποδεικνύεται από τον πελάτη. Τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη.

 • Παράδοση σε εταιρία courier.

Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί σε οποιαδήποτε εταιρία courier συνεργάζεστε. Τα κόμιστρα βαρύνουν τον πελάτη.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων μπορείτε να επωφεληθείτε από την ειδική συμφωνία μας υπολογίζοντας τα μεταφορικά στο τιμολόγιο της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται από τον πελάτη στον υπεύθυνο για την διεκπεραίωσή τους. Οι πελάτες θα ενημερώνονται και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Οι παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν μέχρι την στιγμή που τα προϊόντα βρίσκονται στον χώρο της εταιρίας. Ακύρωση παραγγελίας μετά από την έναρξη αποστολής των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει παραγγελία πελάτη εφ’ όσον αυτή δεν εγκριθεί από το τμήμα χρηματοπιστωτικού ελέγχου.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο:

i) Μετά από γραπτή αποδοχή από μέρους μας.
Ii) Όταν αφορούν προϊόντα τα οποία είναι αχρησιμοποίητα.
iii) Όταν επιστραφούν σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερών (περιπτώσεις DOA εντός 7 ημερών) από την ημερομηνία αποστολής τους. Το κόστος μεταφοράς των επιστρεφόμενων επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
iv) Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία μας στην ίδια κατάσταση που παραλαμβάνονται από τον πελάτη, χωρίς αλλοιώσεις της συσκευασίας ή του προϊόντος. Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη παραλαβής, πίστωσης ή αντικατάστασης.

Οι χρόνοι αποπληρωμής είναι συμφωνημένοι με κάθε πελάτη από την ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών. Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου αυτού η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να επιβαρύνει με τον νόμιμο τόκο τον πελάτη.

Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία ELECTROSYSTEMS E.Π.Ε., διανομέας των συστημάτων ασφαλείας, που εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, Λεωφόρος Βουλιαγμένης αρ. 262, τηλ.: 210 9640258, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας sales@electrosystem.gr (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε το δικτυακό της τόπο.

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και συναφή για τον σκοπό που προορίζονται.
Συγκεκριμένα συλλέγουμε,
α) Δεδομένα ταυτότητας (π.χ. όνομα, επώνυμο)
β) Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση)
γ) Δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Cookies (π.χ. IP). Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies.

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας για να:
α) έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την επίλυση αποριών σας
β) προωθούμε υπηρεσίες μας μέσω της αποστολής ενημερωτικών δελτίων (newsletter)
γ) συμμετέχετε σε διαγωνισμούς

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας μόνο αν έχουμε νόμιμο λόγο για την επεξεργασία τους.
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται σε μία από τις κάτωθι νομιμοποιητικές βάσεις:
α) στη μεταξύ μας συμβατική σχέση ή στη λήψη μέτρων κατά το προσυμβατικό στάδιο.
β) στη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που δεν υπάρχει προηγούμενη συναλλαγή και επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
γ) στις έννομες υποχρεώσεις της Εταιρείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουμε νομική υποχρέωση να χρησιμοποιούμε ή να διατηρούμε τα Δεδομένα σας γιατί προβλέπεται ως υποχρέωση μας από την νομοθεσία, όπως για παράδειγμα τη φορολογική νομοθεσία.
δ) στο έννομο συμφέρον της Εταιρείας. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τους πελάτες μας, να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας και να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά τον ιστότοπο μας.

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο υπαλληλικό προσωπικό της Εταιρίας, το οποίο έχει δεσμευτεί για την τήρηση της εμπιστευτικότητας των Δεδομένων και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες (εταιρίες λογιστικών και φορολογικών εργασιών, πάροχοι λογιστικών προγραμμάτων κ.α), οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρίας και σύμφωνα με τις εντολές της, ώστε να εξασφαλίσουμε μια νόμιμη και ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων.

Υποχρεώσαμε τους εκτελούντες την επεξεργασία να χρησιμοποιούν τα προσωπικά και επιχειρηματικά δεδομένα σας μόνο σύμφωνα με τεκμηριωμένες οδηγίες μας για τους συγκεκριμένους σκοπούς και βάσει των διατάξεων της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μια περαιτέρω χρήση των δεδομένων από τους εν λόγω εκτελούντες την επεξεργασία αποκλείεται.
Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί:

να τηρούν εχεμύθεια,
να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
να λαμβάνουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας,
να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Τα Δεδομένα σας τηρούνται από την Εταιρεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε κοινοποιήσει καθώς και για όσο απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεων μας.

Η δήλωση συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Εταιρεία και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.

Τα Δεδομένα λογαριασμού χρήστη διατηρούνται για όσο χρόνο είναι ενεργός ο λογαριασμός χρήστη, εκτός αν έχει προκύψει νέος σκοπός επεξεργασίας για κάποια εξ αυτών.

Για το χρόνο διατήρησης των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies μπορείτε να ενημερωθείτε από την Πολιτική Cookies.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

 • Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα Δεδομένα σας.
  Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς πώς και ποια Δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.
 • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών Δεδομένων.
  Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για τη διόρθωση των ανακριβών Δεδομένων σας και τη συμπλήρωση ελλιπών (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης αποστολής των εκδόσεων μας), ώστε να είναι πλήρη και ακριβή.
 • Έχετε δικαίωμα διαγραφής.
  Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα Δεδομένα σας, αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
 • Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.
  Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
 • Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.
  Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
 • Έχετε δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.
  Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας, όπου έχει απαιτηθεί και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας ή αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αποστέλλοντας email στη διεύθυνση data@electrosystems.gr

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
Αν τα Αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.
Τέλος, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr -> Τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στην ιστοσελίδα μας, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Η παρούσα Πολιτική δύναται ενίοτε να τροποποιηθεί. Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλουμε ή τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική ανά πάσα στιγμή. Η ημερομηνία ισχύος της παρούσας αναγράφεται στο τέλος του κειμένου. Παρακαλούμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας και ειδικά προτού προβείτε σε παροχή τυχόν νέων προσωπικών δεδομένων.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις 10/12/2021

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο