Ελληνικα
English
ΕΣΠΑ

ELS | Security & Automation Solutions

Η ELS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία εγκαταστάτη

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε (ELS | Security & Automation Solutions) ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης.

Ο σκοπός της ELS είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για τους επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας.

Με μια ματιά...

Η έως τώρα πορεία της εταιρείας Electrosystems (ELS), για παραπάνω από δώδεκα χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, καταδεικνύει μία εταιρεία με ισχυρές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση και δύναμη για συνέχιση του έργου τους. Το στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας έχει την εμπειρία, την τεχνική γνώση και τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Όλα αυτά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, όντας χρόνια στον κλάδο.

Στην Electrosystems, γνωρίζουμε ότι το υψηλό επίπεδο του προσωπικού αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα, ειδικά στις εταιρείες τεχνολογίας. Η ELS έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και βελτίωση του προσωπικού της ώστε αυτό να συνεχίζει να δίνει γρήγορες, αξιόπιστες και πλέον συμφέρουσες λύσεις. Πιστεύουμε ότι εκτός από το υψηλό επίπεδο και την κατάρτισή του, το προσωπικό της ELS αισθάνεται και λειτουργεί σαν μία ομάδα, με οδηγό και σκοπό τους στόχους της εταιρείας.

new building

Προηγμένα τεχνολογικά προϊοντα για τους επαγγελματίες

Ο σκοπός της Electrosystems είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε επαγγελματίες του χώρου των συστημάτων ασφαλείας, των αυτοματισμών και του κλάδου των ηλεκτρολόγων.

Οι εταιρείες που εκπροσωπεί είναι επιλεγμένες, μετά από συστηματική μελέτη και έλεγχο, από χώρες που έχουν παράδοση στα συστήματα ασφαλείας (Ισραήλ, Ιταλία, Πολωνία, Ιαπωνία, Νότιο Αφρική, Ουκρανία, Λιθουανία, Ταιβάν και Κίνα). Ενδεικτικά η ELS αντιπροσωπεύει τους οίκους AJAX και IDS για τα συστήματα συναγερμού, Optex, Aleph, GSN και CST Europa για τα περιφερειακά των συστημάτων συναγερμού και βέβαια την DAHUA και την Camvision για τα συστήματα CCTV. Η εταιρία Centurion προμηθεύει μοναδικούς μηχανισμούς για πόρτες garage. Η Hundure είναι εταιρία παραδοσιακά συνυφασμένη με τον έλεγχο πρόσβασης και η εμπειρία της στην παγκόσμια αγορά είναι τεράστια. Τέλος τα προϊόντα blebox, που προέρχονται από την Πολωνία, είναι η ιδανική λύση αυτοματισμών που μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας με πολύ χαμηλό κόστος και απόλυτη αξιοπιστία.

Υποστήριξη πώλησης για τους συνεργάτες μας

Στον τομέα της προώθησης, η Electrosystems κάνει την διαφορά παρέχοντας στους συνεργάτες της υπηρεσίες υποστήριξης πώλησης μέσω εγχειριδίων χρήσης, panel,newsletter, και video που παρουσιάζουν και επεξηγούν αναλυτικά τα προϊόντα, συνοδευόμενα πάντα από τους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους. Στην ELS, ο πελάτης σας είναι και δικός μας πελάτης. Θεωρούμε καθήκον μας να του παρέχουμε μετεφρασμένα εγχειρίδια χρήσης και υποστηρικτικό υλικό που θα του επιτρέψει να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του εξοπλισμού του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ELS έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα που αποτελείται από στελέχη ικανά να εφαρμόσουν και να προτείνουν νέες και εξατομικευμένες λύσεις. Η υποστήριξη, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την εγκατάσταση, καθώς και η συνεχής συμβουλευτική δράση της ομάδας βοηθάει στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της εταιρίας στους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να ενημερωθείτε αλλά και να γνωρίσετε τον νέο τρόπο που μπορούμε να σας παρέχουμε στην νέα εποχή των συστημάτων ασφαλείας.

Παρουσία της ELS σε εκθέσεις

DSC_0113
Εκθέσεις

Έκθεση Indelex – SecurExpo 2022

Έκθεση Indelex – SecurExpo 2022 Άλλη μια έκθεση επαγγελματιών SecurExpo ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το 2022! Η επιβλητική παρουσία …

Περισσότερα
Έκθεση Elec.Tec 2020
Εκθέσεις

Έκθεση Elec.Tec 2020

Η ELS εντυπωσίασε στην 3η διεθνή έκθεση Elec.tec 2020! Με σκοπό να ανακαλύψουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην χώρα μας …

Περισσότερα
Έκθεση Indelex 2019
Εκθέσεις

Έκθεση Indelex 2019

Η Electrosystems έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με το εντυπωσιακό περίπτερό της στην έκθεση Indelex 2019 που πραγματοποιήθηκε …

Περισσότερα
Έκθεση SecurExpo 2018
Εκθέσεις

Έκθεση SecurExpo 2018

Εντυπωσίασε η Electrosystems στην έκθεση SecurExpo 2018 Η Electrosystems έκλεψε την παράσταση ανάμεσα σε 100 και πλέον εκθέτες με το …

Περισσότερα
Έκθεση Athens Electronix 2018
Εκθέσεις

Έκθεση Athens Electronix 2018

Πλούσια και εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Electrosystems στην Athens Electronix 2018. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν το καινοτόμο και …

Περισσότερα
Έκθεση Elec.Tec 2020
Εκθέσεις

Έκθεση Elec.Tec 2018

Με σκοπό να ανακαλύψουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην χώρα μας στον κλάδο της ασφάλειας, περισσότεροι από 1000 επαγγελματίες του …

Περισσότερα
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο